Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΜΟΜΦΕΡΑΤΟΣ

ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA

ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ,

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Είναι κοινά παραδεκτό ότι ο τύπος σήμερα είναι ένα από τα κυριότερα στηρίγματα τον κοινωνικού καθεστώτος της εξάρτησης, τον καπιταλισμού, των πελώριων σκανδάλων εξάρτησης τύπου μπανανίας καί των προβληματικών. Το ότι όμως φτάνει στο σημείο να κάνει το άσπρο-μαύρο με τα ψέματα καί τίς αποσιωπήσεις είναι ίσως λιγότερο ορατό στις πλατιές μάζες, θα ασχοληθούμε λοιπόν με μερικά από τα χοντρά πρόσφατα φαινόμενα παραπληροφόρησης, συστηματικής διαστρέβλωσης της αλήθειας, αποπροσανατολισμού καί
εξαπάτησης τον λαού για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του ιμπεριαλισμού καί της ντόπιας λούμπεν μεγαλοαστικής τάξης.
Στις 20 Νοέμβρη πέσανε 6 βόμβες στο κέντρο της Αθήνας σε
πολυσύχναστα σημεία χωρίς συγκεκριμένους ορατούς στόχους. Οι πάντες μέσα στον τύπο κατάλαβαν από ποιόν ρίχτηκαν κι άλλοι πάλι γνώριζαν από πρώτο χέρι. Περιμένει κανείς να βρει σε κάποια εφημερίδα το δράστη; Τί αφέλεια. Όχι μόνο δεν τον βλέπει, όχι μόνο κανείς δε μιλάει για τη CIA, αλλά αντίθετα, μιλάνε για την άκρα αριστερά που ήταν ένας από τους πολιτικούς στόχους των βομβών. Όλες οι φυλλάδες εκμεταλλευόμενες την ευκαιρία των 6 βομβών της CIA, αρχίζουν να μιλάνε κυρίως καί περισσότεροι για τίς παλιότερες αριστερής προέλευσης παρά για τίς 6 τωρινές.
Έτσι από αυτή τη στιγμή αρχίζει ν' αναπτύσσεται μια προκάτ φιλολογία από όλο τον τύπο, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα κλίμα δήθεν αναρχίας, «τρομοκρατίας» για να μπορέσει σε αμέσους δεύτερη θέση να μπει σε εφαρμογή το πλάνο που πρόκρινε αυτός ακριβώς που 'βαλε τίς βόμβες, δηλαδή ή CIA. Ή παραπληροφόρηση, ή διαστρέβλωση των γεγονότων, ή απόκρυψη της αλήθειας είναι πλήρης.
Ποια είναι ή αλήθεια; Τίς βόμβες τίς έβαλε ή CIA για γενικότερους πολιτικούς λόγους αλλά καί ειδικούς συγκεκριμένους. Οι γενικότεροι δεν είναι βέβαια ή αποσταθεροποίηση αφού τα στρατηγικά συμφέροντα των ΗΠΑ δε θίγονται από το ΠΑΣΟΚ, αντίθετα μάλιστα τα γενικότερα μακροχρόνια στρατηγικά εξυπηρετούνται κατά τον καλύτερο τρόπο. Ό στόχος είναι απλά ή άσκηση πίεσης κι ο εκβιασμός για την ευθυγράμμιση του ΠΑΣΟΚ με τίς ΗΠΑ σε ορισμένα δευτερεύοντα επιμέρους ζητήματα οπού υπάρχουν ορισμένες διαφωνίες καί ή προειδοποίηση ότι αν δεν ενδώσει μπορεί να συνεχιστούν οι βόμβες με συνέπεια να χάσει ενδεχόμενα τίς εκλογές. Ακόμη ή δημιουργία κάποιου κλίματος ανασφάλειας πούναι αναγκαίο, για να μπορέσουν να ξαναλειτουργήσουν τα διάφορα διλήμματα τύπου «Καραμανλής ή τάνκς». Αυτά είναι αναγκαία γιατί από τη μια οδηγούν το ΠΑΣΟΚ στο να εκλέξει Πρόεδρο τον Καραμανλή κι από την άλλη στέλνουν τους οριακούς -ψηφοφόρους του κέντρου προς τα δεξιά καί τους οριακούς της αριστεράς άλλου, αφού ή καλλιέργεια της φιλολογίας περί αναρχίας καί τρομοκρατίας καί ή εφαρμογή πλάνου καταστολής της άκρας αριστεράς επηρεάζει αρνητικά όχι βέβαια τίς μερικές εκατοντάδες αναρχικούς αλλά τίς δεκάδες ως εκατοντάδες χιλιάδες της ευρύτερης ή ανένταχτης αριστεράς πούναι ευαίσθητοι σε θέματα καταστολής καί δημοκρατικών ελευθεριών.
Απώτερος πολιτικός στόχος όχι ή αποσταθεροποίηση αλλά αντίθετα καί κύρια να εξαναγκαστεί το ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει Καραμανλή — πράγμα στο όποιο έσπευσε να ενδώσει χωρίς χρονοτριβή — καί να αποψιλωθεί από τους οριακούς ψηφοφόρους, κεντρώους καί αριστερούς, με στόχο μια ακόμη πιο δεξιά καί πιο αδύναμη κοινοβουλευτικά κυβέρνηση. Αυτή τη μείζονα επιχείρηση χειραγώγησης του λαού κι έπηρεασμού των δύο εκλογικών αναμετρήσεων από τα κέντρα τον ιμπεριαλισμού όχι μόνο καμιά εφημερίδα δεν την αποκάλυψε, αλλά αντίθετα όλες, με εξαίρεση μόνο μια, έσπευσαν αμέσως μετά τίς βόμβες να υπακούσουν στην προσταγή, καλλιεργώντας ξανά το γνωστό τροπάρι τον δήθεν υπερκομματικού καί κοινά αποδεκτού Καραμανλή.
Πέρα όμως από τους παραπάνω στόχους, υπάρχουν καί ειδικοί συγκεκριμένοι στόχοι πού επιδιώκονται με τίς βόμβες. Κι αυτοί είναι το ένοπλο λαϊκό επαναστατικό κίνημα καί ειδικά ή !7Ν. Έτσι σήμερα πια καί με πρόφαση τίς βόμβες της CIA, μπήκε σ' εφαρμογή το πλάνο πούχε ζητήσει πέρσι ο Στέρνς από το Σκουλαρίκη, αμέσως μετά τη δίκαιη εκτέλεση τον πράκτορα της DIA Τσάντες. 1) Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε αυτοκίνητα καί μοτοσικλέτες με μόνο στόχο τη 17 Ν, όπως άλλωστε αυτό ομολογείται ανοιχτά σήμερα κι όχι τους βομβιστές της 20 Νοέμβρη, 2) Συγκεκριμένο πλάνο καταστολής των νόμιμων οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς με συλλήψεις καί παραπομπές σε δίκες με βαριές κατηγορίες, πιστεύοντας ότι έτσι θα φτάσουν στη 17 Ν.
Αυτό το πλάνο πήγαν να εφαρμόσουν σπασμωδικά, πιάνοντας την πρόφαση του Κάραβελ από τα μαλλιά ή αστυνομία καί ή δικαιοσύνη, με τίς μαζικές συλλήψεις καί παραπομπές, αποδείχνοντας έτσι ότι βρίσκονται τελείως κάτω από τίς διαταγές της CIA καί είναι απλά εκτελεστικά της όργανα. Το ότι κάνανε πίσω καί το αναβάλανε χρονικά οφείλεται σε σκέψεις προεκλογικές της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ καί δεν αναιρεί τα παραπάνω.
Για νάμαστε όμως δίκαιοι με τίς βόμβες της 20 Νοέμβρη πρέπει να ομολογήσουμε ότι στο 3ο σημείο τον πλάνου της CIA το ΠΑΣΟΚ ενέδωσε χωρίς καν να χρειαστεί αύτη την πίεση. Επέτρεψε οι ομάδες πρακτορων-φονιάδων της CIA με εγκληματική προϋπηρεσία από το Βιετνάμ μέχρι το Σαλβαδόρ να αλωνίζουν την Αθήνα με θωρακισμένα αυτοκίνητα με ελληνικούς αριθμούς, για να βρουν τη 17Ν. Να υποκαταστούν έτσι την Ελληνική Αστυνομία, να δρουν ανεξέλεγκτα, να κάνουν έρευνες σε σπίτια, να κάνουν συλλήψεις όπως αυτή τον περασμένου Μάρτη του δήθεν "Αραβα τρομοκράτη, όχι μόνο χωρίς να ειδοποιούν τίς ελληνικές αρχές αλλά έχοντας επιπλέον μαζί τους καί κάτω από τίς διαταγές τους έλληνες πράκτορες της ΚΥΠ καί της αστυνομίας, σα να είναι ή Ελλάδα αποικία των ΗΠΑ. Πλήρης καταπάτηση της κυριαρχίας τον κράτους στο ελληνικό έδαφος, πλήρης εξευτελισμός, πλήρης δουλικότητα. Αυτή είναι ή εθνική ανεξαρτησία, το «έξω οι Αμερικάνοι». Κι ακόμα πιο πέρα έφτασε στο σημείο να καλύψει το ξεβράκωμά του, κοροϊδεύοντας το λαό μέσω τον τύπον ότι δήθεν απέλασε τον αρχηγό της CIA, ενώ στην πραγματικότητα αυτός έφυγε για λίγο απλά επειδή μετά την επιχείρηση σύλληψης του ’ραβα «τρομοκράτη» είχε «καεί» καί ξαναγύρισε στην Αθήνα για να συνεχίσει ανενόχλητος το έργο της καθοδήγησης των επαγγελματιών πρακτορων-φονιάδων της CIA.
Για να μπορέσουν όμως να εφαρμόσουν τα παραπάνω πρέπει να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα. Αυτή είναι ή δουλειά των πρακτόρων της CIA μέσα στο χώρο του τύπον. Αναλαμβάνουν με πηχιαίους τίτλους (φουντώνει ή αναρχία) να μεγαλοποιή-σονν τα γεγονότα τον Κάραβελ, των Εξαρχείων (βρέθηκαν — δήθεν — 30 μολότωφ στα γραφεία, καθοδηγούσε ο γνωστός τρομοκράτης Πόλε) να δημιουργήσουν στην κοινή γνώμη την εντύπωση, από τη μια ότι ή Αθήνα αναρχοκρατείται κι από την άλλη κάνοντας τη σκόπιμη σύγχυση των έξι βομβών της CIA στις 20 Νοέμβρη με τίς παλιότερες ακροαριστερής προέλευσης ακόμα καί όταν κάνουν δήθεν διάκριση, να περάσουν την ξενόφερτη από τη CIA καί την ΕΟΚ καί έξω από την ελληνική πραγματικότητα έννοια της «τρομοκρατίας». Γιατί στην Ελλάδα ή τρομοκρατία έχει ταυτιστεί για τον ελληνικό λαό, είτε με τη δράση τον φασιστικού μηχανισμού, κρατικού καί παρακρατικού (βία-νοθεία -'61-'65, πραξικόπημα '67, Πολυτεχνείο '73, ΜΑΤ '75, '76, Πολυτεχνείο '80, ΜΑΤ-ΜΕΑ '84 στα Εξάρχεια, βόμβες στους κινηματογράφους) είτε με τη δράση του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού ('65, '67 Κυπριακό, βόμβες της 20η Νοέμβρη, επεμβάσεις στον τρίτο κόσμο). Κι από την άλλη τρομοκρατία δεν είναι οποιαδήποτε εξάσκηση βίας, αλλά μόνο αυτή πού γίνεται με κύριο στόχο τον εκφοβισμό πλατύτερων Λαϊκών στρωμάτων. Καί αυτό γίνεται μόνο με τα παραπάνω καί τίς τυφλές βόμβες στην Ακαδημίας, πέρσι στα περίπτερα καί παλιότερα στους κινηματογράφους. Κανείς όμως από τον ελληνικό λαό δεν τρομοκρατείται όταν εκτελείται δίκαια Ο βασανιστής καί άρα τρομοκράτης του λαού Μάλλιος, ο αρχηγός της CIA καί άρα τρομοκράτης τον λαού Γουέλς ή ο πράκτορας της DIA Τσάντες ή ο υποδιοικητής τον κατεξοχήν τρομοκρατικού σώματος του λαού, των λαομίσητων ΜΑΤ καί ΜΕΑ, παρά μόνο οι όμοιοι τους, δηλαδή οι πράκτορες της CIA κι οι αρχηγοί των αρχιτρομοκρατικών σωμάτων των μπάτσων των ΜΑΤ καί ΜΕΑ. Κανένα όμως τμήμα του ελληνικού λαού δεν τρομοκρατείται. Έτσι λοιπόν ή επαναστατική λαϊκή δράση της 17Ν για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή εξουσία καί σοσιαλισμό κι οι δίκαιες ένοπλες αντάρτικες ενέργειες ενάντια στη CIA καί τους ντόπιους πράκτορες της, πρέπει να μετονομαστούν σε «τρομοκρατία».
Αυτό το ρόλο ανέλαβαν κύρια οι δεξιές εφημερίδες καί σε ορισμένα σημεία μερικές δημοκρατικές, Ανάμεσα στις δεξιές ή Απογευματινή υπήρξε το πρώτο βιολί, ρίχνοντας τον τόνο για όλες τίς άλλες. Ή εφημερίδα αυτή, εκτός από τα παραπάνω καί το γενικότερο αποπροσανατολισμό, είναι γνωστή στο πανελλήνιο για τίς ιδιαίτερες επιδόσεις της στην προσπάθεια συστηματικής αποβλάκωσης καί αποχαύνωσης των πιο καθυστερημένων τμημάτων του λαού, προβάλλοντας τα διάφορα αισθηματικά σκάνδαλα, τίς ημίγυμνες, καλλιεργώντας τα πιο χυδαία καί χαμηλά ένστικτα του. Έκδοτης καί κύριος μέτοχος της Α ο φασίστας Μομφεράτος, υπουργός της χούντας, πού έγινε ιδιοκτήτης της Α με χρήματα της CIA. Έτσι βλέπουμε τη CIA να αγοράζει μια εφημερίδα — αυτή πού της ταιριάζει — για να μπορεί να ελέγχει την πληροφόρηση. Να χρησιμοποιεί γι' αυτό ένα φασίστα υπουργό της χούντας πού αντί να βρίσκεται στη φυλακή, αφού σαν υπουργός είναι συνυπεύθυνος για τα εγκλήματα της, φτάνει στο σημείο νάχει το θράσος να θέλει να χειραγωγεί το λαό, αφού πέρα από την εφημε-ρίδα τον, με τη μεγάλη δύναμη πού διαθέτει σαν πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιου Τύπου, περνάει τα διάφορα ξένα εμπιστευτικά κι απόρρητα έντυπα του δυτικού ιμπεριαλισμού καί στους άλλους ιδιοκτήτες. Κι έτσι ρίχνει τη γραμμή σε όλο τον τύπο για όλα τα θεμελιώδη ζητήματα από την αγορά του αιώνα, τίς προβληματικές καί την εκλογή του Καραμανλή μέχρι την «τρομοκρατία». Ακόμη βλέπουμε, πώς ένας φασίστας-χουντικός έχει μεταμορφωθεί σε δημοκράτη, σε έναν από τους κύριους εκπροσώπους στο χώρο του τύπου, της Ν. Δημοκρατίας, δείχνοντας μας πώς οι πιο επικίνδυνοι κι έξυπνοι φασίστες βρίσκονται μέσα στη Ν. Δημοκρατία, γίνονται δεκτοί με επίσημες ανακοινώσεις από τον Καραμανλή, κι όχι στην ΕΠΕΝ. Αυτή ή μεταμόρφωση των χουντικών σε δημοκράτες έχει γίνει σ' όλους τους χώρους, στρατό, αστυνομία, δικαιοσύνη, δημόσιο, τύπο κ.λπ.
Αποφασίσαμε λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε τον τόπο από το φασιστικό κάθαρμα, πράκτορα της CIA, χουντικό υπουργό Μομφεράτο, ιδιοκτήτη με χρήματα της CIA της Απογευματινής, πού όντας στην υπηρεσία τον αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, τον κύριου εχθρού του ελληνικού λαού, κοροϊδεύει, ψευδολογεί, δηλητηριάζει κι εξαπατεί καθημερινά το λαό, με σκοπό την πολιτική χειραγώγηση του. Ό κύριος αυτός έχοντας απόλυτη συνείδηση τον εγκληματικού του ρόλου καί της φύσης της δουλειάς τον, όχι μόνο φυλάγεται από γορίλα σωματοφύλακα αλλά οπλοφορεί συνέχεια.
Όσον αφορά αυτούς πού θα μας κατηγορήσουν ότι εν όψει των εκλογών βάζουμε εμπόδια στην αλλαγή κι έτσι παίζουμε το παιγνίδι της δεξιάς, θα τους απαντήσουμε: στις εκλογές δεν παίζεται το μέλλον της αλλαγής. Αυτή θάφτηκε προ πολλού. Στις εκλογές, γίνεται απλά επιλογή ανάμεσα σε δυο δεξιές πολιτικές διαχείρισης του συστήματος. Κι ή δήλωση του Φλωράκη ότι ο εκλογικός νόμος οδηγεί το ΚΚΕ σε επανεκτίμηση της αλλαγής μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει, λες κι ή απλή αναλογική θα αλλοίωνε αναδρομικά το ταξικό περιεχόμενο της τρίχρονης κοινωνικής καί οικονομικής πολιτικής τον ΠΑΣΟΚ καί θα πηγαίναμε για σοσιαλισμό. Καί δείχνει ακόμη ανάγλυφα ότι το μόνο που ενδιαφέρει το ΚΚΕ είναι οι έδρες στο κοινοβούλιο κι όχι ο σοσιαλισμός.
Αυτό πούναι διαφορετικό σήμερα, είναι ότι το ίδιο το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε να ξεκαθαρίσει τους πραγματικούς σκοπούς τον, με την επιλογή του Καραμανλή για Πρόεδρο. Γιατί μέχρι σήμερα δικαιολογούσε τη γραμμή τον, λέγοντας ανάμεσα στ' αλλά ότι δεν εφάρμοζε το αντιιμπεριαλιστικό- αντιμονοπωλιακό του πρόγραμμα για να μην έρθει σε σύγκρουση με τον Πρόεδρο. Από τη στιγμή λοιπόν πού προτείνει τον Καραμανλή για πρόεδρο, αυτό σημαίνει ότι δεν έχει καμιά πρόθεση για αλλαγή, ότι παραιτείται από αυτή, κι αυτοξεσκεπάζεται από μόνο του στα μάτια τον λαού. Γιατί Ο Καραμανλής είναι Ο κύριος στυλοβάτης τόσο της αμερικανοκρατίας στη χώρα μας όσο καί της ντόπιας λούμπεν μεγαλοαστικής τάξης που δε δίστασε, καταληστεύοντας τον ελληνικό λαό με εκατοντάδες δίς καί πολλαπλασιάζοντας την ιδιωτική της περιουσία στο εξωτερικό να φουντάρει την ελληνική βιομηχανία. Το ζήτημα της εκλογής του Καραμανλή είναι το κεντρικό ζήτημα πού ξεγυμνώνει κι αποκαλύπτει το πραγματικό ταξικό περιεχόμενο καί την πολιτική φύση όλων των κομμάτων, τον τύπου, Οργανώσεων, προσώπων. Όποιος προτείνει σήμερα Καραμανλή είναι υπέρ της συντήρησης καί διαιώνισης τον κοινωνικού καθεστώτος εξάρτησης καί των πελώριων οικονομικών σκανδάλων σε βάρος του λαού, ανεξάρτητα από το πώς αυτοτιτλοφορείται. Καί σημαίνει ότι δε θέλει καμιά αλλαγή στην ελληνική κοινωνία.
Τρία χρόνια ΠΑΣΟΚ απέδειξαν περίτρανα, ότι ο δρόμος των μεταρρυθμίσεων μέσα από το κοινοβουλευτικό σύστημα δεν οδηγεί πουθενά, ή μάλλον οδηγεί στη διαιώνιση της εξάρτησης καί του καπιταλισμού με τα πελώρια σκάνδαλα.
Απέδειξαν ότι ο ρεφορμισμός, όχι μόνο είναι καταδικασμένος, αλλά ότι ή πρακτική του μεταμορφώνει αναπόδραστα στα μάτια του λαού, τους αφελείς, καλοπροαίρετους, από καθέδρας σοσιαλιστές, σε χυδαίους πολιτικάντηδες, πού ξεπούλησαν μέσα στη Βουλή όλες τους τίς αρχές καί τα συμβόλαια με το λαό κάνοντας τα πλακάκια με τους εχθρούς του, με τους αμερικανούς καί δυτικούς ιμπεριαλιστές, υπογράφοντας τη συμφωνία παραμονής των βάσεων, την αγορά του αιώνα, παραμένοντας στην ΕΟΚ, κρατώντας το φάκελο της προδοσίας της Κύπρου κλειστό, ξεπουλώντας το Κυπριακό. Με τους μεγαλοαπατεώνες της ντόπιας λούμπεν μεγαλοαστικής τάξης, μη προχωρώντας στη μονή κοινωνικά δίκαιη λύση, πού ανταποκρίνεται στο λαϊκό αίσθημα καί θα δημιουργούσε συναίνεση, την κρατικοποίηση χωρίς αποζημίωση των προβληματικών, αφού ο διαχειριστικός έλεγχος είναι κοροϊδία, ή δικαιοσύνη τους αθωώνει καί τα χρήματα πούχουν κλέψει ξεπερνάνε την αξία των μετοχών τους. Όλες οι άλλες λύσεις δείχνουν καθαρά ότι τάχουν κάνει πλακάκια. Με τον κύριο πολιτικό φορέα των παράπάνω τη Ν. Δημοκρατία, με την οποία έχουν συμφωνήσει να κουκουλώσουν την πολιτική της ευθύνη για το ότι με την οικονομική πολιτική της από το '74 μέχρι το '81 καί με τη καταλήστευση των εκατοντάδων δις από τους μεγαλοαπατεώνες βιομηχάνους, αντί να εκσυγχρονιστεί ο τεχνολογικός εξοπλισμός της βιομηχανίας καί να γίνουν έτσι τα ελληνικά προϊόντα πιο ανταγωνιστικά, άνοιξε μια διαδικασία αποβιομηχανοποίη-σης, μετατροπής της Ελλάδας σε πλαζ της Δύσης, σε πελώριο ξενοδοχείο, πού θα εξαρτάται, ακόμη καί για τα είδη πρώτης ανάγκης, από τίς εισαγωγές, δηλαδή τα δάνεια των Δυτικών τραπεζών. Καί τέλος με τον ουσιαστικό ηγέτη κι αρχηγό της δεξιάς πού σαν τέτοιος είναι ο κύριος πολιτικά υπεύθυνος όλων των παραπάνω εγκληματικών ενεργειών σε βάρος τον λαού, τον Καραμανλή.
Να αποκαλύψουμε το ρόλο τον τύπου στον αποπροσανατολισμό, την παραπλάνηση, την εξαπάτηση καί τη χειραγώγηση του λαού.
Να ξεσκεπάσουμε καί να χτυπήσουμε τους πράκτορες της CIA καί των μπάτσων μέσα στον τύπο.
Για τη λαϊκή εξουσία και το σοσιαλισμό.

Ό αγώνας συνεχίζεται.
Επαναστατική Οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου